Nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Heikant Installatie 

Bij Heikant staan we altijd achter ons werk en gaan we voor goud. Zoek je nog een betrouwbare partner voor je projecten? Dan is Heikant je man!

We houden bij Heikant niet van moeilijk doen. We zijn transparant, communiceren helder en met korte lijnen en we komen altijd onze afspraken na. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent, voor, tijdens en na een project.

Bij Heikant word je ontzorgd. Wij voeren ons werk goed en zelfstandig uit. Kwaliteit staat bij ons vooruit, daarom werken we uitsluitend met vakmensen.

Onze werkzaamheden gaan verder dan het ondersteunen van installatieprojecten. Wij werken projectmatig voor bouwbedrijven en verrichten onderhoud voor overheidsinstanties.

Logistiek

Vanuit onze hal in Rosmalen vermaken we de c-staal buizen tot voedingsleidingen voor de schachten. De hal word gebruikt om vooraf de start van een project deze voorbereid klaar te maken. In de hal vermaken we de buizen zowel met perskoppelingen en snijmachines om zo de juiste maat te produceren. Niet alleen de buizen voor de voeding vermaken we, ook de Units / afsluiters / ontluchters bereiden we hier voor zodat we gelijk aan de slag kunnen.

VACATURE

– Assistent Hulpmonteur
– Zelfstandig monteur

HEIKANT INSTALLATIE IS ALTIJD OPZOEK NAAR PERSONEEL

Ben jij degene die houd van een uitdaging, vroeg uit de veren wil, met mogelijkheid tot opleiding en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Stuur dan je CV naar info@heikantinstallatie.nl en wie weet nodigen wij jou uit voor een gesprek!

Onze werkwijze

Een goede samenwerking begint voor ons bij een duidelijk en intensief gesprek. Hier inventariseren we de behoeftes en wensen van de klant en zorgen we dat we elkaar echt begrijpen. We brengen de opdracht helder in kaart en formuleren een heldere projectomschrijving. In die omschrijving maken wij van het project een ontwerp en een begroting.

Na goedkeuring van de projectomschrijving starten wij met de uitwerking van een gedetailleerd ontwerp, werktekeningen, planning en werkplan. Aan het project wordt direct een projectleider gekoppeld, dit is ook gelijk uw aanspreekpunt waarmee u altijd al uw wensen kunt bespreken. De communicatielijnen zijn eenvoudig en kort, waardoor de samenwerking soepel en succesvol verloopt.

Partners

Succesvolle samenwerking heeft zich de afgelopen jaren al bewezen met o.a.: