Voordat onze hardwerkende medewerkers met zomervakantie gaan, zorgt Heikant voor een welverdiende ‘’eindejaars BBQ’’. Enkele jaren hebben ook wij ons jaarlijkse bedrijfsuitje moeten skippen. Maar gelukkig kon het weer en was het weer tijd voor deze leuke en onvergetelijke dag! Het was een gezellige boel, want onze werknemers van Heikant Installatie BV, Heikant Isolatie B.V. en Heikant Klimaattechniek B.V. waren aanwezig mét aanhang.

BBQ workshop

Dit jaar was er een BBQ workshop geregeld. We zijn meer te weten komen over het prachtige vlees van de Natuurrunderen van de Crole Hoeve te Sint-Oederode. Zij komen af van 220 dieren en gaan naar een kleine veekudde van 35 dieren. Zij zijn bezig om gecultiveerd rundvlees te realiseren op de boerderij. Met hun kleine veekudde, willen ze in de toekomst kwaliteitsvlees produceren, zonder dat het dier ervoor naar de slacht hoeft. Een sterk staaltje innovatie!

Speciaal biertjes en cocktails

Uiteraard werd er gezorgd voor een lekker drankje. Voor de mannen waren er speciaal biertjes en konden zij genieten van een leuke bierproeverij. En voor de vrouwen, oké ook voor de mannen, was er een cocktail proeverij. Het was de bedoeling dat je de cocktails, na een spoedlesje, zelf moest shaken. Yes, dat ging ons goed af! Tussendoor waren wij verrast door één van de beste goochelaar ter wereld. Adembenemend en spectaculair. Hij heeft ons wel in de maling genomen, wij liggen er nog steeds wakker van. Na een kleine afterparty in de partybus was het weer een onvergetelijke leuke dag!