Heikant kantoor zit op een nieuwe locatie! 🏢 🥂
 
In ons bedrijf werken er meer mensen buiten kantoor dan op kantoor. En dat is maar goed ook, want op de bouw, daar wordt het echte werk verzet! Wij zijn trots op onze vakspecialisten die dagelijks met plezier kwaliteit leveren en loyaal zijn aan ons familiebedrijf. En dat houden we natuurlijk graag zo, dus daar ligt altijd onze focus.
 
Vanuit ons gemoedelijke kantoor aan de Nieuwe Heikantstraat hebben wij altijd onze administratieve taken gedaan en onze mensen aangestuurd. Daarnaast zijn ook Heikant Isolatie B.V. en Heikant Klimaattechniek B.V. in 2020 vanuit deze plek uit de grond gekomen. Wij hadden niet veel kantoorruimte nodig. Maar de laatste tijd was een andere locatie met meer ruimte geen overbodige luxe meer. 
 
Met trots delen wij dat Heikant zijn kantoor sinds begin deze maand op een nieuwe ruimere locatie heeft gevestigd. En dat is wel aan de Esscheweg 105 te Vught. Wij kijken uit naar een fijne tijd, mooie ontwikkelingen en verdere groei van Heikant op deze nieuwe plek. Kom je een keer een bakkie doen?