Over ons

Heikant Installatie

Bij Heikant staan we altijd achter ons werk en gaan we voor goud. Zoek je nog een betrouwbare partner voor je projecten? Dan is Heikant je man!

We houden bij Heikant niet van moeilijk doen. We zijn transparant, communiceren helder en met korte lijnen en we komen altijd onze afspraken na. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent, voor, tijdens en na een project.

Bij Heikant wordt je ontzorgd. Wij voeren ons werk goed en zelfstandig uit. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom werken we uitsluitend met vakmensen.

Onze werkzaamheden gaan verder dan het ondersteunen van installatieprojecten. Wij werken projectmatig voor bouwbedrijven en verrichten onderhoud voor overheidsinstanties.

ADVIES OP MAAT

Wij vinden het belangrijk dat uw opdracht met uiterste zorg wordt behandeld en dat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Daarom kijken onze specialisten graag met u mee naar een oplossing op maat.

Wilt u graag advies of wilt u graag een offerte opvragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Logistiek

Vanuit onze hal in Rosmalen vermaken we de c-staal buizen tot voedingsleidingen voor de schachten. De hal word gebruikt om vooraf de start van een project deze voorbereid klaar te maken. In de hal vermaken we de buizen zowel met perskoppelingen en snijmachines om zo de juiste maat te produceren. Niet alleen de buizen voor de voeding vermaken we, ook de Units / afsluiters / ontluchters bereiden we hier voor zodat we gelijk aan de slag kunnen.

 

Onze werkwijze

Een goede samenwerking begint voor ons bij een duidelijk en intensief gesprek. Hier inventariseren we de behoeftes en wensen van de klant en zorgen we dat we elkaar echt begrijpen. We brengen de opdracht helder in kaart en formuleren een heldere projectomschrijving. In die omschrijving maken wij van het project een ontwerp en een begroting.

Na goedkeuring van de projectomschrijving starten wij met de uitwerking van een gedetailleerd ontwerp, werktekeningen, planning en werkplan. Aan het project wordt direct een projectleider gekoppeld, dit is ook gelijk uw aanspreekpunt waarmee u altijd al uw wensen kunt bespreken. De communicatielijnen zijn eenvoudig en kort, waardoor de samenwerking soepel en succesvol verloopt.

 

Partners

Succesvolle samenwerking heeft zich de afgelopen jaren al bewezen met o.a.: