De Grote Eik – Tilburg

Binneninstallatie verduurzamen

De Grote Eik is een appartementencomplex in Tilburg waar energiezuinige maatregelen, zoals stadsverwarming, getroffen gaan worden. De woningen moeten energiezuiniger worden en tegelijkertijd comfortabeler voor de bewoners. Heikant Installatie verzorgt, samen met opdrachtgever Scheer en Foppen, de renovatie van de appartementen. Aan ons de taak om de binneninstallatie te verduurzamen. 

De voeding voor de Stadsverwarming, de verdeelleiding, hebben op het dak geplaatst en wordt per schacht naar beneden de woningen in. De stadsverwarming, die door Heikant bij de woningen naar binnen wordt gebracht, zorgt er voor dat ieder appartement warmte heeft. Nadat het appartement is aangesloten op de stadsverwarming stellen wij deze in bedrijf.

Bij dit project is het naleven van de planning extra belangrijk, omdat de appartementen nog bewoond zijn. Ondanks de uitbraak van Corona heeft aannemer Knaapen er voor kunnen zorgen dat we ons werk goed kunnen uitvoeren. Ze hebben dit gedaan door tijdelijke woningen te plaatsen waar de bewoners overdag, wanneer wij werken, in verblijven.

PROJECT – DETAIL

Locatie: De Grote Eik – Tilburg
Start: 27-01-2020
Oplevering: 15-02-2021

Toegepaste diensten/
producten

– Stadverwarming

Bekijk het proces

PROJECT

DE GROTE EIK - TILBURG
Binneninstallatie verduurzamen

PROJECT

TRUDO TOREN - EINDHOVEN

Aanleggen van stadsverwarming