Haasje Over – Eindhoven

189 Units installeren

Haasje Over. Een grote robuuste toren die word verboden met het omliggende gebied doormiddel van bruggen. Spectaculaire elementen zijn vooral de verbinding met het nabijgelegen gebouw die in verbinding staat met hun dakterras. Het ‘Haasje’ wordt een bruggebouw van twee woonlagen, dat zich over de bestaande skatehal uitstrekt. Het leuke hiervan is dat de twee gebouwen van elkaars faciliteiten gebruik kunnen maken.
Wij hebben voor Haasje Over maar liefst 189 units weg gehangen. In totaal is er zon 1,5 kilometer aan stalenbuis in het pand verwerkt om voor warmte te zorgen. Vanuit onze opdrachtgever Scheer en Foppen hebben we de opdracht gekregen om voor Stam en de Koning, Haasje Over op tijd klaar te krijgen. Dit is ook volgens planning goed verlopen.

PROJECT – DETAIL

Locatie: Haasje Over – Eindhoven
Start: 13-01-2020
Oplevering: 15-02-2021

Toegepaste diensten/
producten

– 189 units installeren

Leuke weetjes:

Haasje Over is 70 meter hoog. En telt zon 19 verdiepingen.
Er komen 136 loftwoningen van 50m2 en 3,5 m hoog. Deze woning zijn vrij ruim voor in de binnenstad. De brug over de skatehal creëert zodanig ruimte dat er 50 brugwoningen, waaronder 4 friendswoningen worden gebouwd. Net al Trudo Toren waarvan Heikant Installatie ook de binnen installatie verzorgd heeft zijn dit sociale huur woningen.
De Skate hal die zich onder de brug van het gebouw bevind is voorzien van een glazen gevel. De lofts in de toren hebben flinke ramen waarin gezeten kan worden en zo van het uitzicht genoten kan worden.

Bekijk het proces

PROJECT

DE GROTE EIK - TILBURG
Binneninstallatie verduurzamen

PROJECT

TRUDO TOREN - EINDHOVEN

Aanleggen van stadsverwarming